Olvasd el rövid bemutatkozásom, és megtudhatod, hogy miben is tud segíteni neked a menyasszony stylist.

Kicsi lány korom óta különös vonzalom fűz a menyasszonyi ruhákhoz,  ám hivatásszerűen 3 éve kerültem velük szorosabb kapcsolatba. Az Orlando Collection tervezői mellett dolgoztam, segítettem a menyasszonyokat a ruhaválasztásban, koordináltam a bemutatókat, katalógus és magazinfotózásokat. Pár éve Schiffer Miklós stílusguruval volt alkalmam együtt dolgozni. Ruhaipari mérnökként végeztem, és egy kis kitérőt leszámítva a szakmámban dolgoztam, annak különböző területein.

A tapasztalatom, hogy nagyon kevés az olyan menyasszony, aki pontosan tudja, mit szeretne, és mi áll jól neki. A menyasszonyi ruha egy különleges darab, nem lehet a mindennapi viseletek tapasztalataiból kiindulni. Ám mégis az ember egyéniségét, stílusát kell tükröznie, és ez bizony nem is olyan egyszerű feladat. Ha sikerrel jártunk, és megvan A RUHA, amellett, hogy tudni kell viselni, kiegészítőt kell hozzá találnunk. Sokszor tanácstalanok a menyasszonyok, hogy mihez mi áll jól, illetve, hogy mit hol lehet és érdemes beszerezni. Egy tökéletes cipő, egy csodás fejdísz tovább emelheti a ruhánk szépségét, de egy rossz választással ellenkező hatást érhetünk el. Egységben kell gondolkodnunk, a ruha, a cipő, az ékszerek, a smink, a frizura mind-mind harmóniában kell legyenek egymással, és természetesen a menyasszony egyéniségével. Ha ez megvan, akkor lesz stílusos a menyasszony.


Sokszor szeretne elkísérni a ruhapróbára anyukánk, anyósunk, testvérünk, barátnőnk. Gondoljuk át, hogy kinek a véleményét szeretnénk kikérni, ki az, akivel hasonló az ízlésünk., és ő legyen a kísérőnk. Ha nincs ilyen, vagy bizonytalanság merül fel, jól jöhet a szakértő segítség. Legyenek a menyasszonyok e tekintetben határozottak. Nem másnak, hanem maguknak kell tetszenek a ruhában, és ha jól érzik magukat benne, ezt fogják sugározni a többiek felé is.


Segítek a teljes esküvő stílusának kialakításában is, ha erre van igény. Alapvetően azonban a menyasszony, továbbá az esküvő többi fontos szereplőjének, a koszorúslányok, az örömanyák stílusos outfitjének kialakítása a fő feladatom. Mivel azonban az öltözékek és a dekoráció között általában elvárás a szoros összhang, így az együttműködés a többi szolgáltatóval elengedhetetlen.


Ha a menyasszony csak az elindulásnál bizonytalan, lehetőség van arra, hogymegbízható, profi szolgáltatókat ajánlok neki egy személyes konzultáció keretében. Amennyiben igényli elkísérem a ruhapróbákra, és kiegészítők beszerzésében is segítek. Konzultálok a fodrásszal és a sminkessel, hogy az összheng teljes legyen. A nagy napon pedig ott vagyok a készülődésnél, segítek az öltözködésben, és aszisztálok a fotózáson, hogy minden úgy álljon, ahogy állnia kell.

 

Üdvözlettel,

Körmendy-Szomoru Kata

menyasszony stylist

https://www.facebook.com/MenyasszonyStylist