Menyasszony Stylist

STÍLUSKALAUZ MENYASSZONYOKNAK

Bemutatkozás

STÍLUSKALAUZ MENYASSZONYOKNAK

Légy stílusos menyasszony!
A menyasszony stylist segít a menyasszony teljes öltözékének kiválasztásában, a ruha, a cipő, a fátyol, az ékszerek, a frizura és a smink összehangolásában, hogy a nagy napon igazán stílusosan léphessen az oltár elé.
Körmendy-Szomoru Kata
Menyasszony stylist
+36 30 619 3708
menyasszonystylist@gmail.com
www.menyasszonystylist.hu
facebook.com/MenyasszonyStylist
"

Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Hungarian Wedding Gála 2014 - KÖSZÖNÖM!

Tegnap este ünnepelt az esküvői szakma. A Hungarian Wedding Gála keretein belül kiosztották az Együttműködés Díját több, egészen pontosan 13 kategóriában. Ahogy meséltem már Nektek, az a megtiszteltetés ért, hogy "Különleges esküvői szolgáltatás, újdonság" kategóriában én is jelölt lehettem, és bekerülhettem a TOP 3-ba, ami fantasztikus dolog. A díjat nem én nyertem, de mégis nyertesnek érzem magam, ez az elmúlt másfél év fantasztikus volt. A sok elismerő, kedves, lelkesítő szó, ölelés, amit tegnap este kaptam a kollégáktól, hatalmas elismerés, és nagyon-nagyon jól eső érzés. Visszajelzés, hogy az út, amire léptem, jó irányba visz, és van létjogosultága annak, amit kitaláltam.

Köszönöm mindenkinek a jelölést és a szavazatokat! <3

Köszönöm a szervezőknek az áldozatos munkáját! <3

Köszönöm a családomnak a segítséget és a támogatást! <3

Ezúton gartulálok szeretettel a díjazottaknak és az összes jelölttársamnak!

Legyen sok-sok stílusos menyasszony, és kreatívan felépített esküvő Magyarországon is!! Úgyhogy:.... FOLYTATÁSA KÖVETKEZIK!!!

 

És csajoskodjunk, vidámkodjunk kicsit! ;-)

Hungarian Wedding Gála 2014 dress code: navy blue and white. Stílusosan, hiszen a gála a Dunán, az Európa Hajón került megrendezésre.
Én így álmodtam meg, és akiknek köszönhetem hogy megvalósult:
tüllszoknya - NAGYAGOTA Collection
öv, cipőklipsz, táska - Something Old Bride
smink - Kádár Andrea
frizura - Tímár Edit
Köszönöm Nektek!

 

Körmendy-Szomoru Kata

menyasszony stylist

Leendő Vőlegényeknek! Szupertitkos!

Kedves Leendő Vőlegények!

Most kivételesen hozzátok fordulok.

Közelegnek az ünnepek, és ez a meghitt, szeretetteljes időszak sokatokat arra ösztönöz, hogy egy gyűrűvel megkérjétek kedvesetek kezét.


Ha Te is jegygyűrűvel leped meg kedvesed karácsonykor, tedd azt stílusosan. Gondold át, hogyan is tehetnéd ezt. Például egy olyan kísérőajándékkal, amivel tuti leveszed a lábáról álmaid hölgyét, és garantált az "IGEN". Mi is a legfontosabb a lányoknak az esküvőben? (Rajtad kívül természetesen.) Igen-igen, A RUHA!!! Ajándékozd a gyűrű mellé Menyasszony Stylist csomagjaim egyikét, hogy menyasszonyod stílusosan léphessen az oltár elé. Segítek neki felkutatni a legtrendibb menyasszonyi ruhákat, elkísérem őt a próbákra, és segítek kiválasztani a legtökéletesebb esküvői ruhát.

Mit szólsz? Szerintem szuper és igazán egyedi ötlet. Ha Te is így gondolod, keress elérhetőségeimen:

Körmendy-Szomoru Kata, 30/619 3708, menyasszonystylist@gmail.com

Csomagjaim:

Árak:

Mini csomag: 20 000 Ft+Áfa

Midi csomag: 60.000 Ft+Áfa

Extra csomag: 110.000Ft+Áfa

Részletes, személyre szóló ajánlatkéréshez írj e-mailt: menyasszonystylist@gmail.com.

 

Szorítok Nektek kedves Vőlegények!

Üdvözlettel,

Körmendy-Szomoru Kata

Menyasszony Stylist

www.menyasszonystylist.hu


Légy a hónap legstílusosabb menyasszonya! JÁTÉK!!

JÁTSZATOK VELEM SZUPER NYEREMÉNYEKÉRT!


Keressük a hónap legstílusosabb menyasszonyát. Küldjétek el legkedvesebb esküvői fotótokat a menyasszonystylist@gmail.com e-mailcímre. Írjátok meg neveteket, elérhetőségeteket, és hogy mikor volt az esküvőtök.

Nyeremények:

- a nyertes egy kézzel készített cipőklipsz boldog tulajdonosa lesz a GEMMAROSES jóvoltából, mellyel egyedivé és különlegessé varázsolható bármely cipellő (értéke : 5000 Ft)


- 5000 Ft vásárlási utalvány a HEELS esküvői és alkalmi cipő felajánlásával


- a második legtöbb szavazatot kapott menyasszony nyereménye egy egyedi karkötő a Something Old Bride felajánlásával.Értéke 5000 Ft


A képeket december 7-ig várjuk a megadott e-mailcímre (menyasszonystylist@gmail.com ). A következő héten (2014.12.08-12.14-ig) lehet gyűjteni a szavazatokat a facebook-on. Ezután eredményt hirdetünk.

A versenyben bárki részt vehet, aki 1 hete, 1 hónapja, 1 , 5 , 10 éve, vagy még korábban volt menyasszony. Fontos, hogy a képek felkerülnek a facebook-ra, ehhez, aki részt vesz a versenyben, hozzájárul.
A játék megosztása ugyan nem feltétel, de megköszönjük! Lehet hogy épp a legjobb barátnőd is szívesen játszana.
A nyertes az lesz, aki a legtöbb szavazatot (like-ot) összegyűjtötte.

Hajrá Lányok, Asszonyok! Játékra fel, küldjetek sok-sok esküvői fotót! Alig várom őket!!

Fb esemény: https://www.facebook.com/events/834545926588272/?fref=ts


 

Körmendy-Szomoru Kata

menyasszony stylist

Téli esküvőkről

 

Ami a mai beszélgetésből kimaradt...

Amikor meghívást kapok egy TV műsorba, mindig igyekszem felkészülni, összeszedem a gondolataimat (a ruhákon és kiegészítőkön felül), de úgy elröppen az a pár perc beszélgetés, hogy mindig úgy érzem, hogy még rengeteg infó bennem maradt. :-) Így van ez, ha jó társaságban beszélget az ember lánya.


Ma az RTL 8.08 Minden reggel című nűsorában a téli esküvőkről is beszélgettünk. Elhangzott, hogy a klasszikus esküvői szezon mellett, ami tavasztól őszig tart, vannak, akik télen kötik össze életüket. Vagy azért, mert imádják ezt az évszakot, vagy összekapcsolják valamilyen ünneppel, esetleg találkozásuk évfordulójával. A tél gyönyörű tud lenni, a hóesés, a zúzmara, a jégvirág fantasztikus jelenségek, kisgyerekként tudunk rájuk csodálkozni minden évben. Hát miért is ne tarthatnánk esküvőnek ilyenkor, és miért is ne köszönhetnének vissza a tél stílusjegyei a ruhánkon, a dekorációban, vagy az ékszereinken.

Építsük egy szín vagy téma köré az egész esküvőt, ilyen lehet például a kék, az eszüst, a hópihe, vagy a kristályok.


A jég, a hó csillogásán túl, gondolhatunk a fenyőre, a fenyőtobozra, és letehetjük voksunkat a rusztikusabb stílus mellet is.Téli esküvőknél gondoljunk meleg aláöltözetre, fehérneműre, harisnyára. Viselhetünk rövidebb szoknyát is, ha nagy hó van, és nem szeretnénk a hóban hosszú uszályt húzni, ilyenkor lehet díszesebb a harisnya, és választhatunk hozzá egy dekoratív, akár színes csizmát is. 

Viselhetünk pihe-puha, meleg, hófehér sapkát, kesztyűt. Egy szimpla kötött sapkát vagy kesztyűt akár mi magunk is esküvői hangulatúvá varázsolhatunk egy kis kézügyességgel. Egy kis szaténszalag egy kis gyöngy, és már kész is!


Télen egy hófehér vagy krémszínű szőrme stóla, vagy kis kabátka elengedhetetlen kiegészítője a menyasszonynak.

 A kreatív fotózáson mindenképp használjuk ki, ha gyönyörű fehér a táj, íme néhány inspiráló ötlet:


A menyasszonyi csokor télisítésére is számtalan kreatív megoldás létezik:

 

Köszönöm a a lehetőségért az RTL-nek, a ruhákat Nagy Ágotának (NAGYAGOTA Collection), kiegészítőket Bíró Katicának (Something Old Bride), a cipőket a Heels-nek, szőrme stólát a Ravia Couture-nek, a hófehér pettiskirt-öt a DOLLY-nak, a sminket Tórizs Hajnalkának, és köszönöm a lányoknak Biankának és Klaudiának!

Nektek pedig köszönöm a figyelmet! :-)

Az adást itt tudjátok megtekinteni.


Körmendy-Szomoru Kata

menyasszony stylist