Miben is különbözik a Menyasszony Stylist a stylisttól?

Leginkább abban, hogy menyasszonyokra specializálódott. Ismeri az esküvői ruha keresés minden csínját-bínját, annak szépségeivel és buktatóival. Hogy ismeri a a kölcsönzőket, tervezőket, a legfrissebb kollekciókat, hogy tudja, melyik szalonnak melyek az erősségei, gyengeségei, hogy melyik tervező milyen stílust kínál a hozzá forduló menyasszonyoknak, hogy hány próbát igényel egy méretrekészítés. Hogy stílusodnak, elvárásaidnak, pénztárcádnak leginkább megfelelő, szalonba fog irányítani, ezzel időt, energiát sőt akár még pénzt is spórol neked.


Ha a ruhát sikerült kiválasztani, tudja merre keresd a kiegészítőket, milyen cípőt válassz, melyben bírod az egész napot, sőt még a táncot is, ami kényelmes és csodaszép, ami pont a ruhádhoz illő. Tudja milyen fejdíszt, fátylat vagy kalapot válassz, és tudja, hogy hol szerezheted be mindezeket.


Tudja ki készíti el a legtökéletesebb esküvői sminket, ami bírja a 40 fokot, az öröm és meghatódottság könnyeit, tart egész nap minden körülmények között. Tudja, hogy ki fésüli a legtartósabb, legfrisebb trendeknek megfelelő esküvői frizurákat. A tökéletes frizura kiemelik arcod szépségét, és összhangban van a ruháddal, egyéniségeddel.Egyszóval pontos rálátása van az esküvői ruha kínálatra, kiépült kapcsolatrendszere van az esküvői szakmában, mely hoszzú évek munkájának gyümölcse, és  mindezt szaktudásával, stílusérzékével ötvözve arra használja fel, hogy a lehető legtökéletesebb és legstílusosabb menyasszonyt varázsolja belőled.

Az esküvői ruha, nem farmer, életünk során csak néhányszor próbáljuk, nincs benne tapasztalatunk, hogy mi áll jól nekünk. Elképzelhető, hogy amit az interneten vagy egy magazinban megpillantottunk, és beleszerettünk, felpróbálva csalódunk, mert rajtunk nem áll jól. Ilyenkor kell nyitottnak lenni, és nem elcsüggedni, hanem újabb és újabb fazonokat felpróbálni, mertvalahol vár ránk a mi ruhánk.

Ha bizonytalan vagy, vagy  a bőség zavarától szenvedsz, vagy mindenki más mond, vagy egyszerűen csak nehezen döntesz, ne habozz, kérj szakétő segítséget menyasszony stylisttól.

Ha megtisztelsz a bizalmaddal, és felkérsz, hogy kísérjelek el ruhapróbára, ott egy független szakértő szem leszek, akinek látását  nem homályosítják el az érzelmek (nemúgy mint édesanyádét, barátnődét, testvéredét), hanem objektíven lát téged, és a számodra legtökéletesebbet fogja javasolni, és segít téged abban, hogy a legszebb lehess a kiválasztott ruhában.


Ez esküvői ruha általában nagy, nehéz, fűzős, esetleg még abroncsos is, felvenni sem egyszerű, és ha valami nem a helyére kerül, rontja az összképet. Ha nem szeretnéd a családodat vagy barátnődet terhelni azzal, hogy a nagy napon Téged öltöztessenek, ha szeretnéd elkerülni a készülődés során a stresszt , akkor is kérheted a segítségem. Most, hogy írom ezeket a sorokat elgondolkodtam, hogy vajon hány menyasszonyi ruhát adtam már fel, hány fűzőt fűztem már be, és hány tüllcsodát rendezgettem a helyére...nem is tudom, de rengeteget, és mindig boldogsággal tölt el.


Ha az esküvői kreatív fotózáson pedig épp úgy, ahogy egy divatfotózáson, létjogosultsága van a menyasszony stylistnak, sőt ott van csak igazán, hiszen előfordulhat, hogy nehezen oldódsz fel a kamera előtt, nem tudod hogyan tartsd a kezed, hogyan állj, hogyan fordítsd az arcod, hisz nem ezt csinálod nap, mint nap.

Fotók: Andráska Krisztián, Dégi Attila, Herczeg Zoltán, Dévai Zoltán, Petrilla Szabolcs, Frei Rita

A végére egy jó tanács: Ne a legszebb ruhát keresd, hanem amiben Te a legszebb vagy!

 

Keress bizalommal!

Körmendy-Szomoru Kata

menyasszony stylist

30/619 3708

menyasszonystylist@gmail.com

www.menyasszonystylist.hu