2015. március 6.
Nagyon vártam!


Aki valaha részese volt, soha többé nem szeretné elmulasztani. A hangulatot, a látványt, a showt, a Daalarna érzést. Nos, így vagyok ezzel én is.
Ahogy néztem a ruhákat a kifutón, egyszer csak azon vettem magam észre, hogy gondolkodom, igen, ezt is el tudnám képzelni az esküvőmre, és azt is. Egyiket azért, mert nemesen egyszerű, másikat azért mert igazi királylányos. Pedig én lassan már 10 éve túl vagyok a nagy napomon, mégis hatalmába kerített az érzés.


A Millenárisban idén is telt ház előtt mutatta be Benes Anita legújabb esküvői kollekcióját, mely a PEARL fantázianevet viseli. A Swarovski kifejezetten a Daalarna számára gyártotta az igazgyönggyel megegyező súlyú, méretű gyöngyöket, melyekkel Anita a ruhákat díszítette.


Nemes anyagok, különleges csipkék, színjátszó, irrizáló felületek jellemzik a PEARL kollekció anyagválasztását. A ruhák sziluettje letisztult, leginkább a test vonalát követik, kiemelve a női szépséget. Látványos hátmegoldások, tökéletes szabásvonalak, mesteri kidolgozás, sok-sok kézi munka , ez a Daalarna 2015-ben.

 Benes Anita tavaly már szakított a merev fűzőkkel, a PEARL kollekcióban is a lágy kidolgozás kapott főszerepet. Nagyon tetszettek az elöl rövidebb, 3/4-es , bokát látni engedő, hátul uszályos nagyszoknyák. Csipke toppal kombinálva igazán egyedi menyasszonnyá válhat viselőjük.  Amellett, hogy látványos és látni engedi a cipőt, praktikus is, hiszen könnyebbé teszi a mozgást a menyasszonyok számára, nem kell attól tartani, hogy rálépnek a szoknya elejére. Leginkább magas lányoknak előnyös.


A csipkeruhák nemes anyagválasztása, és letisztult vonalvezetése alkalmassá teszi azokat különféle stílusú menyasszonyok számára is. Egészen az elegáns romantikustól a vintagen át a bohém, mezítlábas stílusig a kiegészítők, frizura és smink stílusának függvényében.

 

A ruhákhoz Vágó Réka cipőit viselték a modellek.

A 70 ruhát felvonultató show egy igazán látványos konfetti záporral ért véget.

A PEARL kollekcióhoz stílusosan, gyönggyel díszített , mennyei, csokis cake pop-okat készített a Preston Torta-manufaktúra. Isteni finom volt!!!!

 

Szavak helyett meséljenek tovább a fotók Kondella Misi jóvoltából:

 

Fotók:

Daalarna - www.daalarna.hu

Kondella Misi Photography - www.kondellamisi.hu


Köszönöm az élmény!

Szeretettel,