Új trend a menyasszonyok körében: a tökéletes mosoly

Sok szó esik a tökéletes ruháról, a hajról, sminkről, az esküvői fogadásról, de mi van a fogakkal? Ha tökéletes a mosolyod, ne olvass tovább, de ha lehetne egyenletesebb, szabályosabb a fogsorod a Nagy Napon, erről tudnod kell!


Ha azt hiszed, már nincs idő fogászati kezelésekre járni, tévedsz. Ugyanis a fogászati héjkezelés mindössze 2 alkalmat vesz igénybe. Akár egy hét alatt csodálatos és ragyogó lehet a mosolyod, és nem kell aggódnod, hogy a közeli képeken hogyan mutatsz majd. A rengeteg fényképen, videón, ami életed napján készül, bátran és felszabadultan mosolyoghatsz, mert tudod, hogy a fogsorod hibátlan.

És van még egy jó hírem: a beavatkozás nemcsak gyors és látványos eredményt hoz, hanem fájdalommentes és tartós is!

A kerámia héjpótlás egy hajszálvékony kerámia héjat jelent, mellyel az elülső fogakat esztétikussá varázsolhatjuk, illetve a letöredezett, lepattant metszőélek is korrigálhatóak, pótolhatóak vele. A természetes fog megtartásával optikailag jelentős javulást érhetünk el.

A kerámia héjakat egy speciális fogászati ragasztóval illesztik az előkészített fogakra, ennek köszönhetően a héjak hosszú időre rögzülnek.


Az esküvő a legjobb alkalom, hogy Te is megcsináltasd a héjkezelést, amire aztán 10-15 évig nem lesz gondod. Ha már megvan a tökéletes ruha, kitaláltad, milyen legyen a frizurád és a sminked, azon se aggódj tovább, hogy milyenek a fogaid. Kérj konzultációs időpontot: Dr. Antal Ágnes héjspecialistától. (http://drantalagnes.hu/ ) Bejelentkezésnél modd, hogy honnan hallottál a kezelésről : Menyasszony Stylist Blog) !! :-)

Tudod, mi a legjobb? Hogy már sok vőlegény is jár fogászati héjkezelésre. Szólj a párodnak is, együtt még ragyogóbb lesz a mosolyotok!

 

Körmendy-Szomoru Kata
menyasszony stylist
0630 619 3708