Tegnap este a Raviacouture divatbemutatóján jártam. A márkát egy magyar divattervező testvérpár, Páli Anna és Páli Szilvia  álmodta meg és hozta létre. Ez volt az első nagyszabású bemutatójuk. Koktél, alkalmi és menyasszonyi ruháikat vonultatták fel a Kempinski Hotel különtermében.

fotó: Kondella Misi Photography

Kollekciójukat a 20-as 30-as évek inspirálták. Ruháik vonalvezetése a női alak szépségét hangsúlyozzák. A letisztult,  test vonalát követő, finom, nőies sziluettek jellemzik a kollekciót. A fűzőket háttérbe szorítva hangsúlyosabb szerepet kaptak a lágy kidolgozások, különleges hátmegoldások. Főszerepben a fényes selyemszaténok, a lágy organzák, különleges csipkék voltak. Az örök fekete mellett helyet kapott az arany, a smaragzöld, az éjkék.


Menyasszonyi ruháik is mentesek mindenféle sallangtól. Egyszerűen stílusosak, és elegánsak. Kifinomultak és mesterien megmunkáltak. Aki az abroncsot és habosbabost szereti, nos, az ne a Raviacouture-nél keresgéljen.Az öltözékek mindegyikét letisztult, kifinomult vonalvezetés és visszafogott elegancia jellemzi – hitük szerint ugyanis a ruha mindig a nő belülről jövő, természetes szépségét kell, hogy hangsúlyozza.

Számomra ezt tette, minden egyes darab. Köszönöm az élményt. Sok sikert, sok-sok menyasszonyt  kívánok a lányoknak!

www.raviacouture.com

 

Körmendy-Szomoru Kata

menyasszony stylist

https://www.facebook.com/MenyasszonyStylist

(Fotók forrása a Raviacouture weboldala és facebookoldala.)