Menyasszony Stylist

STÍLUSKALAUZ MENYASSZONYOKNAK

Bemutatkozás

STÍLUSKALAUZ MENYASSZONYOKNAK

Légy stílusos menyasszony!
A menyasszony stylist segít a menyasszony teljes öltözékének kiválasztásában, a ruha, a cipő, a fátyol, az ékszerek, a frizura és a smink összehangolásában, hogy a nagy napon igazán stílusosan léphessen az oltár elé.
Körmendy-Szomoru Kata
Menyasszony stylist
+36 30 619 3708
menyasszonystylist@gmail.com
www.menyasszonystylist.hu
facebook.com/MenyasszonyStylist
"

Címkefelhő
Feedek
Megosztás

MENYASSZONY WORKSHOP 2014.november 8.

Mi is az a Menyasszony Workshop??

Joggal kérdezheted, hisz ilyen még nem volt Magyarországon. Ha menyasszony vagy, itt a helyed velünk! Hogy miért? Itt elolvashatod. A részleteket is, a jelentkezés módját, a résztvevő partnereket, előadókat vagy inkább nevezzük beszélgető társaknak, mert beszélgetni, eszmét cserélni szeretnénk Veletek, megosztani sok-sok hasznos, praktikus tanácsot, ötletet, hogy tudatos és stílusos menyasszony lehess. Az ajándékokról és egyéb meglepetésekről nem is beszélve!

Tölts velünk egy igazi csajos napot, ruha, cipő, smink és frizurapróbával, fotózással fűszerezve.

Ha már most kedvet kaptál ITT jelentkezhetsz.

Íme a részletek:


Menyasszony Workshop - Légy tudatos és stílusos menyasszony!

Körmendy-Szomoru Kata menyasszonystylist szervezésében

Magyarország prémium esküvői szolgáltatóival.

 

Egy nap, ami csak Rólad szól. Hasznos ötletek, tippek, praktikák ahhoz:

 • hogy tudd, miben lehet segítségedre a Menyasszony Stylist,
 • hogy tudatosan tudj felkészülni a nagy napra,
 • hogy ne érhessenek kellemetlen meglepetések,
 • hogy a lehető legtöbbet tudd kihozni magadból a nagy napon,
 • hogy az egyéniségednek, alkatodnak leginkább megfelelő ruhát és kiegészítőket válaszd,
 • hogy évek, évtizedek múlva is örömmel, elégedetten nézegesd esküvői fotóid,
 • Hogy minden apró részlet a helyére kerüljön, és tökéletes legyen az összhang a ruha,  a cipő, a smink, a frizura, a dekoráció. Hogy igazán stílusos, és tudatos menyasszony légy!
 • hogy tudd, milyen lehetőségeid vannak menyasszonyként, akár a menyasszonyi outfit kiválasztásánál, akár a dekoráció összeállításánál, akár a kreatív fotózáson,
 • hogy bátran bízd magad és a ti nagy napotokat megbízható, prémium kategóriás esküvői szolgáltatókra.

 

 

A Workshop résztvevői közül egy szerencsést menyasszonnyá varázsolunk tetőtől, talpig, és egy exkluzív fotóanyaggal ezt meg is örökítjük.

 

Mi felkészítünk, tanácsolunk, megmutatjuk mit tudunk.

 

Jelentkezéseket korlátozott számban áll módunk fogadni, a workshop maximum létszáma 20 fő.

Ez az esemény exkluzivitásából adódik, és a Ti kényelmeteket szolgálja.

 

Program:

9.30-10.00 érkezés

Welcomedrink - Köszöntő

10.00-12.00 Előadások, kötetlen beszélgetések a Workshopon résztvevő esküvői szolgáltatókkal:

 • Körmendy-Szomoru Kata Menyasszony Stylist – miben és hogyan lehet a menyasszony és a násznép segítségére a menyasszony stylist, a ruhaválsztás, a kiegészítők és a teljes outfit összehangolása tekintetében, a  dekoráció és a menyosszonyi öltözet stílusának összehangolásában, vagy  a kreatív fotózáson. Érvek és ellenérvek – kölcsönözzük vagy varrassuk a ruhát. Arc és hajápolás az esküvő előtt.
 • Dégi Attila esküvői fotográfus a Magistero Wedding Photography képviseletében (Hungarian Wedding Award díjnyertes fotósa 2013-ban) – hogyan válasszunk esküvői fotóst,  hogyan készüljünk fel az első beszélgetésre, milyen kérdéseket tegyünk fel, hogyan készüljünk és mire figyeljünk a kreatív fotózáson, mikor és hol legyen a kreatív fotózás
 • Landesz Katalin esküvőszervező a Creative Weddings képviseletében  - miben és hogyan lehet segítségetekre az esküvő szervező.
 • Szűcs Linda – Rozmaring a helyszínről és a cateringről
 • Simovics-Máté Zsuzsa a Souvenir Salon képviseletében – a stílusos  dekorációról

12.00-13.00 Ebéd

13.00-17.00

 • Ruhapróbák, smink és próbafrizurák készítése, cipők, kiegészítők, virágcsokor kiválasztása, próbája
 • kötetlen beszélgetés a workshop résztvevőivel
 • egy szerencsés menyasszony kisorsolása, menyasszonnyá alakítása, FOTÓZÁSSAL.

 

A nap háziasszonya: Körmendy-Szomoru Kata Menyasszony Stylist

Helyszín: Rozmaring Kertvendéglő

Budapest III.ker., szentendrei HÉV Tímár utcai megállójánál, a Duna parton,

szemben a Margit-szigettel

Időpont: 2014. november 8. 9.30-17.00

A Workshop ára: 15,000 Ft (mely kuponok formájában a szolgáltatóknál levásárolható)

Jegyek elővételben vásárolhatóak.

Érdeklődés, jegyrendelés:

ITT

vagy

menyasszonystylist@gmail.com

vagy 30/ 619 3708

Körmendy-Szomoru Kata

 

A teljes ár levásárolható a Workshopon résztvevő szolgáltatóknál kupon ellenében.

Minden menyasszony ajándékcsomagot kap, mely számos meglepetést, hasznos ajándékot tartalmaz.

 

A Menyasszony Workshop partnerei:

Körmendy-Szomoru Kata menyasszony StylistNagy Ágota NAGYAGOTA Collection – menyasszonyi és alkalmi ruha tervezés és kivitelezés, a  Hungarian Wedding Award jelöltje 2013-ban


Landesz Katalin Creative Weddings – esküvőszervező


Dégi Attila Magistero Wedding Photography – esküvői fotográfus, a Hungarian Wedding Award díjnyertes fotósa 2013-ban


Seres Emíilia – Dolly pettiskirt és tütüszoknyák, Milibaby koszorúslányruhák


Bíró Katica Something Old Bride – egyedi, kézműves esküvői kiegíszítők


Heels alkalmi és esküvői cipők


Godó Kriszta és Juhász-Dobó Zsanett make up artist – smink


fodrász : Kucsera Hajszalon


dekor: Simovics-Máté Zsuzsa, Máté Anna   Souvenir Salon


Virág: Szomoru Miklós Astoria RózsáiSzűcs Linda - Rozmaring Rendezvényház


torta: Marangona gasztro.pont

Esküvő Classic magazin

Online médiapartnerünk a Menyegzolap.hu


 

VÁRUNK SZERETETTEL!

Körmendy-Szomoru Kata

menyasszony stylist

menyasszonystylist@gmail.com

www.menyasszonystylist.hu

Interjú velem - az Esküvő Classic magazinban megjelent cikk teljes terjedelemben

Vidacs Éva készített velem egy interjút, melynek egy rövidített változata megjelent az Esküvő Classic magazinban. A teljes cikket itt és most megosztom veletek. Fogadjátok szeretettel! Köszönöm Évának - aki amellett, hogy újsáígó, frenetikus Szertartásvezető is (!!!)-  hogy kíváncsi volt rám. És persze közönöm a magazinnak is a lehetőséget! Íme:


„Minden menyasszonyban van valami gyönyörű!”

Fogalmad sincs, sellő fazonú, abroncsos, vagy miniruhád legyen? Nem tudsz választani a csipke, a selyem és tüll közül? Vacillálsz, hogy kalap, élővirág vagy fátyol kerüljön a fejedre? Akkor kérd Körmendy-Szomorú Kata menyasszony stylist segítségét!

Azt minden esküvőre készülő lány tudja, hogy szinte képtelenség egyedül választani a millió stílusú ruha és kiegészítő közül. De nem csupán saját határozatlanságunk okán érdemes magunkkal vinni valakit, hanem mert egy külső, objektív szem, megláthat olyan hibákat, vagy éppen előnyöket, amelyeket mi nem veszünk észre. Kérdés persze, mennyire lehet objektív egy anyuka – aki mindig mindenben csodaszépnek látja a kislányát –, vagy egy barátnő, akinek teljesen más az ízlése, az alkata, és ezért valami olyanra akar rábeszélni minket, amiben ő festene pompásan. Nos az ilyen szubjektív segítőket válthatja ki a menyasszony stylist, aki minden érdek és elfogultság nélkül valóban a lehető legtöbbet, legjobbat, leggyönyörűbbet hozza ki belőlünk.


Különleges ez a titulus, nem találkoztam még előtted ezzel a fogalommal.

Talán azért, mert én találtam ki. Úttörő vagyok ebben a vonatkozásban, legalábbis én nem tudok róla, hogy rajtam kívül valaki még csinálná ezt, itthon.

Hogyan jött az ötlet?

Mindig is érdekeltek a ruhák, az öltözködés. Már kiskoromban is divatmagazinokat rajzoltam magamnak, és persze tervező akartam lenni. Ám szüleim – józan pedagógusok lévén – ragaszkodtak ahhoz, hogy valami rendes szakmám legyen. A ruhaipari-mérnök kar ideálisnak tűnt, viszont mire végeztem, összeomlott a magyar konfekciógyártás, ezért a diploma mellé azt az útravalót kaptuk, hogy akkor most szerezzünk egy használható papírt is. Én megfogadtam a tanácsot és elvégeztem a Kereskedelmi Főiskolát is. Persze a divat imádata maradt, ezért valami olyat szeretettem volna csinálni, ahol a közgazdász és a ruhaipari mérnök végzettségemet együtt kamatoztathatom. Érdekes módon, ez egy reklámügynökségnél valósult meg. Nagyon sokat tanultam ott, de nem voltam teljesen a helyemen. Az első gyerekem után nem akartam visszaállni ebbe a darálóba. Gondoltam egy merészet, és néhány általam nagyra tartott tervezőnek elküldtem az önéletrajzomat. Több interjún is részt vettem és végül egy olyan divatcéghez kerültem, ahol meglehetősen hangsúlyos volt a menyasszonyi ruha vonal. Rendkívül élveztem, hogy beleláttam ebbe a szegmensbe is, imádtam fotózásokat szervezni, irányítani. Ezek mentén természetesen tökéletes rálátásom lett a kapcsolódó cégekre, tervezőkre, egyéb szolgáltatókra is. Tudtam, honnan kell cipőt hoznom, honnan a fátylat, az ékszereket. Kitapasztaltam, ki a legkreatívabb sminkes, fodrász. Lubickoltam ebben a munkában. De jött a második kislányom születése, és ezzel természetesen egy időre megint kikerültem a körforgásból. Elkezdtem hát törni a fejem, mi az, amihez nem kell feltétlenül egész napra elszakadnom a kisbabámtól, mégis egyfajta szakmai kihívás lehet számomra. Sok esküvőt láttam és mindig azt éreztem, ha más fazonú lenne a ruha, ha más a frizura, stb., mennyivel vonzóbb lehetne az ara. És akkor összeállt a fejemben: hogy ezt kell csinálnom! Segíteni a menyasszonyoknak, hogy a lehető legjobb formájukban mutassák meg magukat, életük egyik legfontosabb, legszebb napján.

Fotó: Borzi Vivien - megjelenés: Esküvő Classic

Mi az, amivel te többet tudsz adni, mint egy jószemű barátnő?

Egyrészt a megszerzett kapcsolati tőkémet és a szakmai tudásomat, ízlésemet teszem a hozzám fordulók elé, másrészt pont azt, hogy nem vagyok barátnő. Nem visznek el az érzelmeim, a háttérinfók. En úgy látom őt, ahogy van, ezért tényleg a számára legtökéletesebbet fogom ajánlani. Természetesen a közös munka alatt kialakul közöttünk egy szorosabb viszony, de éppen azért, hogy objektív tudjak maradni, a barátságig nem engedem elmenni a dolgot – maximum utána. Viszont én biztosan el fogom mondani egy széles hát esetén, hogy ne egy hátul nyitott ruhát válasszon.

Ha nem tökéletes a láb, hanyagoljuk a rövid szoknyarészt, ha vastag a kar, ne hagyjuk fedetlenül, stb. Minden menyasszonyban van valami gyönyörű, és én mindig arra törekszem, hogy erre irányítsuk a figyelmet. Sokszor ők nem is tudják magukról, mi a kiemelkedően szép rajtuk, tehát kicsit önismereti „képzés” is ez, egy nő számára. Persze lényeges az is, hogy az ara, nem léphet ki magából. Fontos, hogy önazonos maradjon, hogy a vőlegény és a násznép is ráismerjen – csak sokkal szebb formájában mutassuk meg a nagy napon.

Fotó: Szmolár Márk - menyasszony: SZILVI

Egy esküvő nem csekély kiadás, és akkor még egy stylistot is fizetni kell – gondolhatják a párok...

Az alapcsomag igazán megfizethető, és már ezért személyre szabott ajánlatokat kapnak a hozzám fordulók. Természetesen van olyan kategória is, hogy végigjárom velük a szalonokat, de akár olyan is, hogy én öltöztetem az esküvőn. Akinek végképp nem férek bele a költségvetésébe, annak pedig ott van a Facebook oldalam (facebook.com/MenyasszonyStylist), vagy a blogom (menyaszonystylist.blogger.hu), mindkettőn sok-sok hasznos tipp olvasható.

Szívesen stylingolod az esküvő egyéb szereplőit is?

Ha ilyen felkérés érkezik, természetesen vállalom. Vőlegény csak egyszer kért tanácsot, de örömanyák, koszorúslányok, tanúk is számíthatnak rám. Sajnos még mindig nincs meg az a magabiztos öltözködési kultúránk, ami olyan remekül érvényesül egy külföldi esküvőn, de úgy érzem, már elindultunk az úton.

Van valami, ami a te személyes preferenciád?

Egyetlen ilyen dolog van: a fátyol. Igyekszem minden menyasszonyt rábeszélni, mert ez az egyetlen kellék, amit soha máskor fel nem vehet. Bármilyen stílusú ruhát is válasszon, annak lehet helye egy bálban, estélyen, de a fátyolnak csak a menyegzőn van helye. Ezért ez az én személyes kedvencem.

Fotó: Frei Rita - Szabó Imre Szalonok fotózás- megjelenés: Eskücő Classic magazin

 

Köszönettel,

Körmendy-Szomoru Kata

menyasszony stylist

menyasszonystylist@gmail.com

www.menyasszonystylist.hu

facebook