Menyasszony Stylist

STÍLUSKALAUZ MENYASSZONYOKNAK

Bemutatkozás

STÍLUSKALAUZ MENYASSZONYOKNAK

Légy stílusos menyasszony!
A menyasszony stylist segít a menyasszony teljes öltözékének kiválasztásában, a ruha, a cipő, a fátyol, az ékszerek, a frizura és a smink összehangolásában, hogy a nagy napon igazán stílusosan léphessen az oltár elé.
Körmendy-Szomoru Kata
Menyasszony stylist
+36 30 619 3708
menyasszonystylist@gmail.com
www.menyasszonystylist.hu
facebook.com/MenyasszonyStylist
"

Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Raviacouture Divatbemutató

Tegnap este a Raviacouture divatbemutatóján jártam. A márkát egy magyar divattervező testvérpár, Páli Anna és Páli Szilvia  álmodta meg és hozta létre. Ez volt az első nagyszabású bemutatójuk. Koktél, alkalmi és menyasszonyi ruháikat vonultatták fel a Kempinski Hotel különtermében.

fotó: Kondella Misi Photography

Kollekciójukat a 20-as 30-as évek inspirálták. Ruháik vonalvezetése a női alak szépségét hangsúlyozzák. A letisztult,  test vonalát követő, finom, nőies sziluettek jellemzik a kollekciót. A fűzőket háttérbe szorítva hangsúlyosabb szerepet kaptak a lágy kidolgozások, különleges hátmegoldások. Főszerepben a fényes selyemszaténok, a lágy organzák, különleges csipkék voltak. Az örök fekete mellett helyet kapott az arany, a smaragzöld, az éjkék.


Menyasszonyi ruháik is mentesek mindenféle sallangtól. Egyszerűen stílusosak, és elegánsak. Kifinomultak és mesterien megmunkáltak. Aki az abroncsot és habosbabost szereti, nos, az ne a Raviacouture-nél keresgéljen.Az öltözékek mindegyikét letisztult, kifinomult vonalvezetés és visszafogott elegancia jellemzi – hitük szerint ugyanis a ruha mindig a nő belülről jövő, természetes szépségét kell, hogy hangsúlyozza.

Számomra ezt tette, minden egyes darab. Köszönöm az élményt. Sok sikert, sok-sok menyasszonyt  kívánok a lányoknak!

www.raviacouture.com

 

Körmendy-Szomoru Kata

menyasszony stylist

https://www.facebook.com/MenyasszonyStylist

(Fotók forrása a Raviacouture weboldala és facebookoldala.)

2014-es esküvői ruha trendek Amerikából

Itt az ősz. Hamarosan lezárul az aktív esküvői szezon. A tervezők, divatházak azonban nem dőlnek hátra. Sőt! Már a következő szezonra koncentrálnak, készülnek a 2014-es kollekciók. A legnagyobbak Amerikában már a bemutatókon is túl vannak.

Íme a legeslegfrissebbek a tengeren túlról.

A húszas évek Amerikáját idézik a Nagy Gatsby stílusú, glamourosan csillogó ruhák. Egyenes szabásvonal, flitterek és gyöngyök. A megjelenés kifinomult, mégis kacér.

 

Rövid, finom, éppen csak a vállat fedő ruhaujjak. Csipkéből, tüllből készülnek. A ruha hangsúlyos részévé válnak, mégis diszkrét, romantikus bájt sugároznak. Ez a kis apró csipke ujj megjelenik számos tervezőnél, többek közt: Christos, Maggie Sottero, Kenneth Pool, Monique Lhuillier menyasszonyi kollekciójában.

 

Hogyan fedjük el vállainkat a templomi szertatáson, vagy mit viseljünk, ha hűvösebb lesz az esküvőnkön? Íme néhány szépséges megoldás, egy díszített vállkendő a ruha anyagából, egy tüll stóla és egy csipkeboleró. A 2014-es trend hangsúlyos darabjai.

 

Izgalmas hátmegoldások:

 

Gyöngyök: időtlen és örök dísze az esküvői ruháknak, így lesz ez 2014-ben is.

 

Tüll rétegezve, redőzve, habos fodrokba rendezve:

 

( Christos, Maggie Sottero, Kenneth Pool, Monique Lhuillier, Temperley Bridal, Ines di Santo, Pronovias, Reem Acra, Carolina Herrera)

Kíváncsian várjuk a magyar tervezők új kollekcióját is. Igaz menyasszonyok?

 

Üdvözlettel,

Körmendy-Szomoru Kata

menyasszony stylist

https://www.facebook.com/MenyasszonyStylist