Itt az ősz. Hamarosan lezárul az aktív esküvői szezon. A tervezők, divatházak azonban nem dőlnek hátra. Sőt! Már a következő szezonra koncentrálnak, készülnek a 2014-es kollekciók. A legnagyobbak Amerikában már a bemutatókon is túl vannak.

Íme a legeslegfrissebbek a tengeren túlról.

A húszas évek Amerikáját idézik a Nagy Gatsby stílusú, glamourosan csillogó ruhák. Egyenes szabásvonal, flitterek és gyöngyök. A megjelenés kifinomult, mégis kacér.

 

Rövid, finom, éppen csak a vállat fedő ruhaujjak. Csipkéből, tüllből készülnek. A ruha hangsúlyos részévé válnak, mégis diszkrét, romantikus bájt sugároznak. Ez a kis apró csipke ujj megjelenik számos tervezőnél, többek közt: Christos, Maggie Sottero, Kenneth Pool, Monique Lhuillier menyasszonyi kollekciójában.

 

Hogyan fedjük el vállainkat a templomi szertatáson, vagy mit viseljünk, ha hűvösebb lesz az esküvőnkön? Íme néhány szépséges megoldás, egy díszített vállkendő a ruha anyagából, egy tüll stóla és egy csipkeboleró. A 2014-es trend hangsúlyos darabjai.

 

Izgalmas hátmegoldások:

 

Gyöngyök: időtlen és örök dísze az esküvői ruháknak, így lesz ez 2014-ben is.

 

Tüll rétegezve, redőzve, habos fodrokba rendezve:

 

( Christos, Maggie Sottero, Kenneth Pool, Monique Lhuillier, Temperley Bridal, Ines di Santo, Pronovias, Reem Acra, Carolina Herrera)

Kíváncsian várjuk a magyar tervezők új kollekcióját is. Igaz menyasszonyok?

 

Üdvözlettel,

Körmendy-Szomoru Kata

menyasszony stylist

https://www.facebook.com/MenyasszonyStylist