Menyasszony Stylist

STÍLUSKALAUZ MENYASSZONYOKNAK

Bemutatkozás

STÍLUSKALAUZ MENYASSZONYOKNAK

Légy stílusos menyasszony!
A menyasszony stylist segít a menyasszony teljes öltözékének kiválasztásában, a ruha, a cipő, a fátyol, az ékszerek, a frizura és a smink összehangolásában, hogy a nagy napon igazán stílusosan léphessen az oltár elé.
Körmendy-Szomoru Kata
Menyasszony stylist
+36 30 619 3708
menyasszonystylist@gmail.com
www.menyasszonystylist.hu
facebook.com/MenyasszonyStylist
"

Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Miben lehet segítségedre a Menyasszony Stylist 10+1 lépésben

10+1 lépésben bemutatom Neked, hogy hogyan dolgozom, miben és hogyan lehetek a segítségedre, és neked mi a teendőd, ha Menyasszony Stylisttal szeretnél felkészülni az esküvődre, hogy tündöklő, és stílusos menyasszony lehess. Olyan, akinek szépségétől a vőlegényed, az édesanyád szemébe az öröm és a meghatódottság könnyei szöknek, és olyan, akiről még évek múltán is beszélnek az emberek, hogy milyen gyönyörű menyasszony volt.

1. lépés: MEGKERESÉS - Írj e-mailt vagy hívj fel telefonon, hogy tudjunk egyeztetni egy konzultációs időpontot. (Elérhetőségeim a bejegyzés alján találod.)


2. lépés: ELSŐ KONZULTÁCIÓ - Találkozunk egy számodra kényelmes helyen, kávézóban, cukrászdában, ahol át tudjuk beszélni az esküvőtök részleteit: hol lesz a szertartás, a vacsora, hány vendégre számítotok, elképzeléseid a ruháról, kiegészítőkről, van-e kedvenc ruha alapnyagod, milyen stílusú esküvőben gondolkodsz, kb mekkora összeget szánsz az esküvői ruhára. Beszélgetünk arról, hogyan öltözködsz a mindennapokon, viselsz-e magassarkút, sminkeled-e magad, mit szeretsz magadon, mit kevésbé. Igyekezlek megismerni, majd javaslatokat teszek számodra a menyasszonyi megjelenéseddel kapcsolatosan. Ezen túlmenően praktikus tanácsokkal látlak el, hogy hogyan érkezz a ruhapróbára, mit vigyél magaddal, kik legyenek a kísérőid, mi alapján válszd ki a ruhát, mire figyelj a próbák során: pl sétálj, és ülj le a kiválasztott ruhában.

fotó: Kondella Misi

3. lépés: SZOLGÁLTATÓ KIAJÁNLÓ - Várj pár napot a konzultációt követően, amíg összeállítom számodra a személyre szabott Szolgáltatói Ajánlót. Az ajánlat tartalmazni fog szolgáltatókat, szakembereket (ruhaszalonokat, tervezőket, fejdíszkészítőket, cipő és ékszerszalonokat, sminkeseket és fodrászokat), akiket a konzultáción megbeszéltek alapján választok ki, és ajánlok neked, személyre szabottan. Egy fotókkal, nevekkel és elérhetőséggekkel összeállított ajánlatra számíthatsz, amely egy-két moodboard-ot (hangulatmontázs) is tartalmaz, ruha, kiegészítők, smink, haj, dekorelemek tekintetében. Az ajánlót e-mailen küldöm el számodra és biztos lehetsz benne, hogy minden területen megbízható, kiváló szolgáltatókat (szakterületenként 3-5) szakembereket ajánlok, akikben biztosan nem fogsz csalódni, így stresszmentessé tehető a készülődés időszaka. (4. lépés: ÁTNÉZED A SZOLGÁLTATÓI KIAJÁNLÓT - alaposan, majd  pár nap múlva kérlek, hogy jelezd számomra, hogy folytatod-e a felkészülést önállóan, vagy kéred a segítségem a továbbiakhoz is.

5. lépés: RUHAPRÓBA MENYASSZONY STYLISTTAL - amennyiben úgy döntesz, hogy kéred a segítségem a továbbiakban, akkor egyeztetek próbaidőpontokat esküvői ruhaszalonokba. Úgy intézem, hogy egy-egy alkalommal 2-3 helyre is el tudjunk menni, és hatékonyan tudjunk halaldni a ruhaválsztással. A próbák során figyelem a reakcióid, kiválasztjuk a stílust és az alapsziluettet, majd jöhetnek az apróbb finomítások. A próba során egy külső, érzelmektől mentes szakmai szem leszek, akinek az elsődleges célja, hogy a lehető legszebb lehess a nagy napon.

fotó: Dégi Attila

6. lépés: KIEGÉSZÍTŐK KIVÁLASZTÁSA MENYASSZONY STYLISTTAL - ha megvan a ruha, ami mindennek az origója, következhetnek a kiegészítők. Elkísérlek cipőt, fejdíszt, ékszert választani, figyelve arra, hogy a kiegészítőid tökéletes összhagban legyenek a ruháddal és egyéniségeddel.

fotó: Jaksa Tímea, Styling: Körmendy-Szomoru Kata

fotó: Szász Norbert, Stylisng: Körmendy-Szomoru Kata

7. lépés: SMINK ÉS FRIZURA PRÓBA MENYASSZONY STYLISTTAL - nagyon fontos, hogy a sminked és a frizurád stílusában illeszkedjen a ruhádhoz, kiegészítőidhez, és egyéniségedhez. Ha például már kiválasztottunk egy fejdíszt, akkor a fodrásznak olyan frizurát kell akotnia, amihez tökéletesen illeszthető. Vagy fordítva. Igyekszem úgy időzíteni, hogy a smink és frizura próbád egy napra essen,  az arcod egyben lásd, hogy majd milyen lesz a nagy napon. Olyan szekemberekhez irányítalak, akik kifejezetten esküvői sminkkel és frizurákkal foglalkoznak, így biztos lehetsz kreativitásukban és abban, hogy professzionális anyagokkal dolgozva, tartós sminket, frizurát készítenek neked.

fotó: Jaksa Tímea

8.lépés: ÖSSZEÁLLT STÍLUSOS MEGJELENÉSED A NAGY NAPRA - így nincs más dolgod, mint az esküvő előtti 2-3 napban már csak pihenni, kényeztetni magad, hogy a testileg-lelkileg, kívül-belül felkészülve stílusosan és tudatosan léphess az oltár elé.


9. lépés: KÉSZÜLŐDÉS A NAGY NAPON MENYASSZONY STYLISTTAl - Amennyiben szeretnéd, ott vagyok veled az esküvő napján is, és a 3-3,5 órás készülődés során figyelek minden apró részletre, hogy a smink és a frizura a próbák szerint készüljön el, figyelek az időbeosztásra, arra, hogy egyél pár falatot és igyál egy kis folyadékot, hogy legyen 10-15 perced relaxálni, majd segítek az öltöködésben. Ha nincs a családi, baráti körben, aki a segítségedre lehet, vagy egyszerűen nem szeretnéd őket ezzel terhelni, készülődjenek, szépüljenek ők is, vagy bonyolult, fűzős a ruhád, akkor kítűnő választás a szakember segítsége a készülődés során.


fotó: Petrilla Szabolcs, Menyasszony: Klaudia, Menyasszony Stylist: Körmendy-Szomoru Kata

10. lépés: ELKÉSZÜLTÉL, átadlak Vőlegényednek, aki biztos lehetsz benne, hogy a meghatódottság könnyeivel fog küszködni, amint meglát téged menyasszonyi pompádban. Ez a cél! Olyan menyasszonyt varázsolni belőled, aki tündököl, mert tökéletesen érzi magát a ruhájában, sminkje, frizurája, kiegészítői összhagban vannak a ruhával és viselőjével, szóval minden a helyére kerül, tündöklő és stílusos.


fotó: Szász Norbert, Menyasszony: Betti, Menyasszony Stylis: Körmendy-Szomoru Kata

10+1. lépés: KREATÍV FOTÓZÁS - a kreatív fotózáson is a segítségedre leszek, amennyiben szeretnéd, igazítom a ruhád, a hajad, figyelek arra, hogyan tartod a kezeid, állad, vállad, esetleg izgalmas kiegészítőkkel készülök. Veletek leszek hasonlóan, ahogyan  egy divatfotózáson a fashion stylist, hogy a kreatív fotókon a legszebb formátokban tündököljetek, hogy 5-10-20-50 év múlva is örömmel és büszkén nézegethessétek, és mutathassátok meg gyermekeiteknek, unokáitoknak, milyen csodás pár voltatotok az esküvőtök napján (is).

fotó: Szász Norbert, Menyasszony: Betti, és férje Laci

Kinek ajánlom a szolgáltatásom:

- Akinek fontos a stílusos megjelenés.

- Aki időt, energiát, sőt akár pénzt szeretne megspórolni a készülődés során, nincs ideje végigjárni az összes kölcsönzőt, vagy nem tudja, hová menjen, hol kezdje el a nézelődést. Szeretne célirányosan oda eljutni, ami a stílusának és pénztárcájának a leginkább megfelelő.

- Akinek esetleg már volt negatív tapasztalata esküvői ruhaszalonban, nem kapott olyan odafigyelést, szakmai segytéget a ruhavaálasztáshoz, amilyet szeretett volna, így egy picit talán el is ment a kdve a ruhapróbáktól.

- Akinek átlagtól eltérő az alakja, molett, sovány, extra alacsony vagy magas. Higgyétek el belőletek is csodaszép menyasszony válhat, ha az alkatotoknak legmegfelelőbb ruhát sikerül megtalálni.

- Aki szívesen bízza magát szakemberre, aki érzelmektől mentesen (ellentétben az édesanyákkal vagy batátnőkkel) irányítja őt a döntésében, és az a célja, hogy kihozza belőled a legeslegjobbat.

- Aki külföldön él, és az esküvőjéig esetleg csak 2-3 alkalommal látogat haza Magyarországra. Ilyenkor koncentráltan akár reggeltől estig járhatjuk a szalonokat, üzleteket, ahová szükséges előre időpontot foglalok, így igazán hatékonyak lehetünk.

- Aki izgul, hogy az esküvő napján szakszerűen fel tudják-e öltöztetni, mert bonyolult, fűzős, több alsószoknyás ruhája van, vagy nem szeretné családját, barátnőit azzal terhelni, hogy segítsék őt az öltözködésben.

- Aki szeretne igazán kreatív fotókat, esetleg különleges kiegészítőkkel, mini enteriőrrel, vagy egy másik ruhában is.

- Nagy örömmel segítek a koszorúslányok, az örömanyék, a tanúk, a vőlegények öltözékének összeállításában, összehangolásában is.

A folyamatba bármikor szívesen bekapcsolódok, tehát ha például a menyasszonyi ruhád már megtaláltad, de nem boldogulsz a kiegészítőkkel, vagy  a menyecskeruhát nem találod, akkor is bátran felkereshetsz.

Remélem, hogy ha edig nem volt elképzelésed, arról, hogyan is dolgozik a menyasszony stylist, és miben lehet a segítségedre, akkor az mostanra kikristályosodott. Kérj árajánlatot, amennyiben kérésed, kérdésed lenne, vagy szeretnél kérni időpontot személyes konzultációra, keress bizalommal. Én már alig várom, hogy a világ legszebb menyasszonyává varázsoljalak!

KATTINTS A KÉPRE és nézd meg referenciamunkáimból készült videómat, ha van kedved iratkozz fel youtube csatornámra:


Élményteli készülődést kívánok!

Légy tudatos és stílusos menyasszony!

Üdvözlettel,

 

Interjú velem - az Esküvő Classic magazinban megjelent cikk teljes terjedelemben

Vidacs Éva készített velem egy interjút, melynek egy rövidített változata megjelent az Esküvő Classic magazinban. A teljes cikket itt és most megosztom veletek. Fogadjátok szeretettel! Köszönöm Évának - aki amellett, hogy újsáígó, frenetikus Szertartásvezető is (!!!)-  hogy kíváncsi volt rám. És persze közönöm a magazinnak is a lehetőséget! Íme:


„Minden menyasszonyban van valami gyönyörű!”

Fogalmad sincs, sellő fazonú, abroncsos, vagy miniruhád legyen? Nem tudsz választani a csipke, a selyem és tüll közül? Vacillálsz, hogy kalap, élővirág vagy fátyol kerüljön a fejedre? Akkor kérd Körmendy-Szomorú Kata menyasszony stylist segítségét!

Azt minden esküvőre készülő lány tudja, hogy szinte képtelenség egyedül választani a millió stílusú ruha és kiegészítő közül. De nem csupán saját határozatlanságunk okán érdemes magunkkal vinni valakit, hanem mert egy külső, objektív szem, megláthat olyan hibákat, vagy éppen előnyöket, amelyeket mi nem veszünk észre. Kérdés persze, mennyire lehet objektív egy anyuka – aki mindig mindenben csodaszépnek látja a kislányát –, vagy egy barátnő, akinek teljesen más az ízlése, az alkata, és ezért valami olyanra akar rábeszélni minket, amiben ő festene pompásan. Nos az ilyen szubjektív segítőket válthatja ki a menyasszony stylist, aki minden érdek és elfogultság nélkül valóban a lehető legtöbbet, legjobbat, leggyönyörűbbet hozza ki belőlünk.


Különleges ez a titulus, nem találkoztam még előtted ezzel a fogalommal.

Talán azért, mert én találtam ki. Úttörő vagyok ebben a vonatkozásban, legalábbis én nem tudok róla, hogy rajtam kívül valaki még csinálná ezt, itthon.

Hogyan jött az ötlet?

Mindig is érdekeltek a ruhák, az öltözködés. Már kiskoromban is divatmagazinokat rajzoltam magamnak, és persze tervező akartam lenni. Ám szüleim – józan pedagógusok lévén – ragaszkodtak ahhoz, hogy valami rendes szakmám legyen. A ruhaipari-mérnök kar ideálisnak tűnt, viszont mire végeztem, összeomlott a magyar konfekciógyártás, ezért a diploma mellé azt az útravalót kaptuk, hogy akkor most szerezzünk egy használható papírt is. Én megfogadtam a tanácsot és elvégeztem a Kereskedelmi Főiskolát is. Persze a divat imádata maradt, ezért valami olyat szeretettem volna csinálni, ahol a közgazdász és a ruhaipari mérnök végzettségemet együtt kamatoztathatom. Érdekes módon, ez egy reklámügynökségnél valósult meg. Nagyon sokat tanultam ott, de nem voltam teljesen a helyemen. Az első gyerekem után nem akartam visszaállni ebbe a darálóba. Gondoltam egy merészet, és néhány általam nagyra tartott tervezőnek elküldtem az önéletrajzomat. Több interjún is részt vettem és végül egy olyan divatcéghez kerültem, ahol meglehetősen hangsúlyos volt a menyasszonyi ruha vonal. Rendkívül élveztem, hogy beleláttam ebbe a szegmensbe is, imádtam fotózásokat szervezni, irányítani. Ezek mentén természetesen tökéletes rálátásom lett a kapcsolódó cégekre, tervezőkre, egyéb szolgáltatókra is. Tudtam, honnan kell cipőt hoznom, honnan a fátylat, az ékszereket. Kitapasztaltam, ki a legkreatívabb sminkes, fodrász. Lubickoltam ebben a munkában. De jött a második kislányom születése, és ezzel természetesen egy időre megint kikerültem a körforgásból. Elkezdtem hát törni a fejem, mi az, amihez nem kell feltétlenül egész napra elszakadnom a kisbabámtól, mégis egyfajta szakmai kihívás lehet számomra. Sok esküvőt láttam és mindig azt éreztem, ha más fazonú lenne a ruha, ha más a frizura, stb., mennyivel vonzóbb lehetne az ara. És akkor összeállt a fejemben: hogy ezt kell csinálnom! Segíteni a menyasszonyoknak, hogy a lehető legjobb formájukban mutassák meg magukat, életük egyik legfontosabb, legszebb napján.

Fotó: Borzi Vivien - megjelenés: Esküvő Classic

Mi az, amivel te többet tudsz adni, mint egy jószemű barátnő?

Egyrészt a megszerzett kapcsolati tőkémet és a szakmai tudásomat, ízlésemet teszem a hozzám fordulók elé, másrészt pont azt, hogy nem vagyok barátnő. Nem visznek el az érzelmeim, a háttérinfók. En úgy látom őt, ahogy van, ezért tényleg a számára legtökéletesebbet fogom ajánlani. Természetesen a közös munka alatt kialakul közöttünk egy szorosabb viszony, de éppen azért, hogy objektív tudjak maradni, a barátságig nem engedem elmenni a dolgot – maximum utána. Viszont én biztosan el fogom mondani egy széles hát esetén, hogy ne egy hátul nyitott ruhát válasszon.

Ha nem tökéletes a láb, hanyagoljuk a rövid szoknyarészt, ha vastag a kar, ne hagyjuk fedetlenül, stb. Minden menyasszonyban van valami gyönyörű, és én mindig arra törekszem, hogy erre irányítsuk a figyelmet. Sokszor ők nem is tudják magukról, mi a kiemelkedően szép rajtuk, tehát kicsit önismereti „képzés” is ez, egy nő számára. Persze lényeges az is, hogy az ara, nem léphet ki magából. Fontos, hogy önazonos maradjon, hogy a vőlegény és a násznép is ráismerjen – csak sokkal szebb formájában mutassuk meg a nagy napon.

Fotó: Szmolár Márk - menyasszony: SZILVI

Egy esküvő nem csekély kiadás, és akkor még egy stylistot is fizetni kell – gondolhatják a párok...

Az alapcsomag igazán megfizethető, és már ezért személyre szabott ajánlatokat kapnak a hozzám fordulók. Természetesen van olyan kategória is, hogy végigjárom velük a szalonokat, de akár olyan is, hogy én öltöztetem az esküvőn. Akinek végképp nem férek bele a költségvetésébe, annak pedig ott van a Facebook oldalam (facebook.com/MenyasszonyStylist), vagy a blogom (menyaszonystylist.blogger.hu), mindkettőn sok-sok hasznos tipp olvasható.

Szívesen stylingolod az esküvő egyéb szereplőit is?

Ha ilyen felkérés érkezik, természetesen vállalom. Vőlegény csak egyszer kért tanácsot, de örömanyák, koszorúslányok, tanúk is számíthatnak rám. Sajnos még mindig nincs meg az a magabiztos öltözködési kultúránk, ami olyan remekül érvényesül egy külföldi esküvőn, de úgy érzem, már elindultunk az úton.

Van valami, ami a te személyes preferenciád?

Egyetlen ilyen dolog van: a fátyol. Igyekszem minden menyasszonyt rábeszélni, mert ez az egyetlen kellék, amit soha máskor fel nem vehet. Bármilyen stílusú ruhát is válasszon, annak lehet helye egy bálban, estélyen, de a fátyolnak csak a menyegzőn van helye. Ezért ez az én személyes kedvencem.

Fotó: Frei Rita - Szabó Imre Szalonok fotózás- megjelenés: Eskücő Classic magazin

 

Köszönettel,

Körmendy-Szomoru Kata

menyasszony stylist

menyasszonystylist@gmail.com

www.menyasszonystylist.hu

facebookNagy Gatsby esküvői fotózás

A nagy Gatsby film lázba hozta az egész világot. A 20as évek csillogása, flitterek, fejdíszek, boák, melyik nő szívét ne olvasztanák meg! Így voltam/vagyok ezzel én is. Imádom ezt a korszakot, és szeretem ötvözni a múltat a jelennel. Ezért örültem a felkérésnek, melyet Bácsalmási Marianntól, a Szabó Imre Szalonok menedzserétől kaptam, még az év elején. 20-as éveket idéző esküvői fotóanyagot szerettek volna készíteni, fotósukkal Frei Ritával.

A koncepciót megbeszéltük, ezek után teljes szabad kezet kaptam, a ruhák, cipők, kiegészítők kiválasztása terén. Szabadon alkothattam, állíthattam össze a szetteket. 3 női és 2 férfi modellünk volt, úgyhogy nem kevés "cuccal" érkeztem a fotózás helyszínére, a ZARA Hotelbe.

Reggeltől késő estig dolgoztunk, fantasztikus élmény volt! Pillantsatok bele és utazzunk együtt vissza a 20-as évekbe!

 

A fotózásról a videót itt tudjátok megnézni:

https://www.youtube.com/watch?v=FBXvdNLOEzg

 

Akik nélkül nem jöhetett volna létre:

Szabó Imre, Kajtár Nóra, Müller Emese : Frizurák
Szegődi Anita és Nagy Réka : sminkek
Frei Rita : fotó
Edőcs Kati: fotó asszisztens
Körmendy- Szomoru Kata: menyasszony stylist
Something old Bride : tollas fejdíszek, ékszerek, csipkecsokrok, kesztyűk
Virágzó Magnólia : fejdíszek, fátylak
Varga Éva Fany moda : női- férfi cipők
Cinque : Férfi ruhák
Ravia Couture : Női ruhák
Viola Violetta : élő virágok
Zara Hotel Continental Budapest : helyszín
Mikrosat : világítás
Gerócs Balázs: operatőr
Jachimek Anett, Eberhardt Panni, Izrael Fáta, Csitári Gergely, Andrej Ábrahám: Modellek

és Bácsalmási Mariann - Szabó Imre Szalonok

 

Remélem tetszett! :-)

Körmendy-Szomoru Kata

menyasszony stylist


 

 

 

 

 

Pronovias előkollekció 2015

Még csak most kezdődik igazán az esküvői szezon, a nagy divatházak azonban már javában a következő évre készülnek. Most bepillanthattok néhány fotó erejéig a Pronovias 2015 előkollekciójába.

Az 50 éves spanyol divatház ismét szépséges kollekcióval rukkolt elő, kedvezve a romantikus, klasszikus stílust kedvelő menyasszonyoknak, rengeteg csipkével, tüllel. Különböző ujja megoldásokkal is találkozhatunk, és megjelent a kollekcióban a púderrózsaszín és a bézs.

Kellemes gyönyörködést!

Fotók: Wedding Inspirasi

 

Szeretettel,

Körmendy-Szomoru Kata

menyasszony stylist

menyasszonystylist@gmail.com

https://www.facebook.com/MenyasszonyStylist


Bemutatkozom

Olvasd el rövid bemutatkozásom, és megtudhatod, hogy miben is tud segíteni neked a menyasszony stylist.

Kicsi lány korom óta különös vonzalom fűz a menyasszonyi ruhákhoz,  ám hivatásszerűen 3 éve kerültem velük szorosabb kapcsolatba. Az Orlando Collection tervezői mellett dolgoztam, segítettem a menyasszonyokat a ruhaválasztásban, koordináltam a bemutatókat, katalógus és magazinfotózásokat. Pár éve Schiffer Miklós stílusguruval volt alkalmam együtt dolgozni. Ruhaipari mérnökként végeztem, és egy kis kitérőt leszámítva a szakmámban dolgoztam, annak különböző területein.

A tapasztalatom, hogy nagyon kevés az olyan menyasszony, aki pontosan tudja, mit szeretne, és mi áll jól neki. A menyasszonyi ruha egy különleges darab, nem lehet a mindennapi viseletek tapasztalataiból kiindulni. Ám mégis az ember egyéniségét, stílusát kell tükröznie, és ez bizony nem is olyan egyszerű feladat. Ha sikerrel jártunk, és megvan A RUHA, amellett, hogy tudni kell viselni, kiegészítőt kell hozzá találnunk. Sokszor tanácstalanok a menyasszonyok, hogy mihez mi áll jól, illetve, hogy mit hol lehet és érdemes beszerezni. Egy tökéletes cipő, egy csodás fejdísz tovább emelheti a ruhánk szépségét, de egy rossz választással ellenkező hatást érhetünk el. Egységben kell gondolkodnunk, a ruha, a cipő, az ékszerek, a smink, a frizura mind-mind harmóniában kell legyenek egymással, és természetesen a menyasszony egyéniségével. Ha ez megvan, akkor lesz stílusos a menyasszony.


Sokszor szeretne elkísérni a ruhapróbára anyukánk, anyósunk, testvérünk, barátnőnk. Gondoljuk át, hogy kinek a véleményét szeretnénk kikérni, ki az, akivel hasonló az ízlésünk., és ő legyen a kísérőnk. Ha nincs ilyen, vagy bizonytalanság merül fel, jól jöhet a szakértő segítség. Legyenek a menyasszonyok e tekintetben határozottak. Nem másnak, hanem maguknak kell tetszenek a ruhában, és ha jól érzik magukat benne, ezt fogják sugározni a többiek felé is.


Segítek a teljes esküvő stílusának kialakításában is, ha erre van igény. Alapvetően azonban a menyasszony, továbbá az esküvő többi fontos szereplőjének, a koszorúslányok, az örömanyák stílusos outfitjének kialakítása a fő feladatom. Mivel azonban az öltözékek és a dekoráció között általában elvárás a szoros összhang, így az együttműködés a többi szolgáltatóval elengedhetetlen.


Ha a menyasszony csak az elindulásnál bizonytalan, lehetőség van arra, hogymegbízható, profi szolgáltatókat ajánlok neki egy személyes konzultáció keretében. Amennyiben igényli elkísérem a ruhapróbákra, és kiegészítők beszerzésében is segítek. Konzultálok a fodrásszal és a sminkessel, hogy az összheng teljes legyen. A nagy napon pedig ott vagyok a készülődésnél, segítek az öltözködésben, és aszisztálok a fotózáson, hogy minden úgy álljon, ahogy állnia kell.

 

Üdvözlettel,

Körmendy-Szomoru Kata

menyasszony stylist

https://www.facebook.com/MenyasszonyStylist