Linda céltudatos, határozott csaj, aki tudja mit akar. Nem volt ez másként az esküvőjükkel kapcsolatban sem.

Dekoratív, stílusos lány, aki a hétköznapokon is igyekszik csinosan, nőiesen, elegánsan öltözködni.


Ám hamar kiderült számára, hogy az esküvői ruháját nem kölcsönzőben fogja megtalálni. Az első ruhapróba sajnos nagyon rosszul sikerült. Molett alkata miatt, szinte "kinézték" őt a szalonból. De kérdem én, mindenkinek 36 méretű ruhákba kell beleférnie?? Naná, hogy nem!!

Elkeseredésében fordult hozzám segítségért. Ajánlottam neki pár méretes esküvői ruha szalont, ahol biztos voltam benne, hogy kedvesen, szeretettel és szakértelemmel fogadják. Linda alkata miatt, mindenképp az egyedi méretre készítés tűnt a legjobb választásnak. Hisz ilyen esetekben egy jól megválasztott fazon, jól elhelyezett szabásvonalak, helyes anyagválasztás, és apró trükkök centiket tudnak lecsalni a kényes területekről és képes lesz a ruha viselőjének alkatát megnyújtani, karcsúsítani.

Linda NAGY ÁGOTA tervezőnőt és egy gyönyörű csipkeruhát választott a nagy napra. A speciális technológiával, Linda méretére készített csipke fűző derékban karcsúsít, a kebleit tartja és formázza fehérnemű viselése nélkül. A vállat és a felkart diszkrét csipke ujj borítja. A királylányos tüll szoknyáról sem kellett lemondania, hisz ha kevesebb réteget használunk, akkor a Linda alkatú lányok is bátran viselhetik. A derékon megkötött, hosszan lelógó szaténmasni optikailag nyújtotta Linda sziluettjét.

Linda azt is tudta, milyen sminket szeretne a nagy napra, ám nem tudta, hogy ki is az, aki professzionálisan el tudná készíteni ezt az esküvőjére. Az ajánlatom, és egy próbasmink után Godó Kriszta make up artist mellett tette le a voksát


Linda az alapcsomagomat választotta, miszerint beszélgetésünk után én egy ajánlatot állítottam neki össze, az általam javasolt megbízható, szakmájukban kiváló szolgáltatókkal. Ezután ő egyedül járta végig az utat, de telefonon, e-mailen többször megkeresett egy-egy kérdéssel, ha bizonytalan volt valamiben, és igyeketem segítségére lenni. Akkor is, amikor pl a vőlegény nyakenndőjének színe volt a legnagyobb dilemma. ;-)

Köszönöm a bizalmat! Legyetek nagyon-nagyon boldogok!!

A fotókat Herczeg Zoltán fotográfus készítette Lindáról és Andrásról. Gyönyörködjetek!

 

Szeretettel,

Körmendy-Szomoru Kata

menyasszony stylist