Menyasszony Stylist

STÍLUSKALAUZ MENYASSZONYOKNAK

Bemutatkozás

STÍLUSKALAUZ MENYASSZONYOKNAK

Légy stílusos menyasszony!
A menyasszony stylist segít a menyasszony teljes öltözékének kiválasztásában, a ruha, a cipő, a fátyol, az ékszerek, a frizura és a smink összehangolásában, hogy a nagy napon igazán stílusosan léphessen az oltár elé.
Körmendy-Szomoru Kata
Menyasszony stylist
+36 30 619 3708
menyasszonystylist@gmail.com
www.menyasszonystylist.hu
facebook.com/MenyasszonyStylist
"

Címkefelhő
Feedek
Megosztás

Raviacouture bemutató képekben

Kondella Misi fotói jóvoltából Ti is részesei lehettek egy kicsit a bemutatónak, vagy ha ott jártatok felidézhetitek azt.

Egy helyesbítés az előbbi postomhoz: én is beleestem a csapdába, a névazonosság miatt azt gondoltam, hogy Anna és Szilvi testvérek, de nem! Sógornők. Itt olvashattok erről:

http://www.raviacouture.blogspot.hu/2013_06_01_archive.html

Most jöjjenek a fotók!

Körmendy-Szomoru Kata

menyasszony stylist

https://www.facebook.com/MenyasszonyStylist

Raviacouture Divatbemutató

Tegnap este a Raviacouture divatbemutatóján jártam. A márkát egy magyar divattervező testvérpár, Páli Anna és Páli Szilvia  álmodta meg és hozta létre. Ez volt az első nagyszabású bemutatójuk. Koktél, alkalmi és menyasszonyi ruháikat vonultatták fel a Kempinski Hotel különtermében.

fotó: Kondella Misi Photography

Kollekciójukat a 20-as 30-as évek inspirálták. Ruháik vonalvezetése a női alak szépségét hangsúlyozzák. A letisztult,  test vonalát követő, finom, nőies sziluettek jellemzik a kollekciót. A fűzőket háttérbe szorítva hangsúlyosabb szerepet kaptak a lágy kidolgozások, különleges hátmegoldások. Főszerepben a fényes selyemszaténok, a lágy organzák, különleges csipkék voltak. Az örök fekete mellett helyet kapott az arany, a smaragzöld, az éjkék.


Menyasszonyi ruháik is mentesek mindenféle sallangtól. Egyszerűen stílusosak, és elegánsak. Kifinomultak és mesterien megmunkáltak. Aki az abroncsot és habosbabost szereti, nos, az ne a Raviacouture-nél keresgéljen.Az öltözékek mindegyikét letisztult, kifinomult vonalvezetés és visszafogott elegancia jellemzi – hitük szerint ugyanis a ruha mindig a nő belülről jövő, természetes szépségét kell, hogy hangsúlyozza.

Számomra ezt tette, minden egyes darab. Köszönöm az élményt. Sok sikert, sok-sok menyasszonyt  kívánok a lányoknak!

www.raviacouture.com

 

Körmendy-Szomoru Kata

menyasszony stylist

https://www.facebook.com/MenyasszonyStylist

(Fotók forrása a Raviacouture weboldala és facebookoldala.)