Ami a mai beszélgetésből kimaradt...

Amikor meghívást kapok egy TV műsorba, mindig igyekszem felkészülni, összeszedem a gondolataimat (a ruhákon és kiegészítőkön felül), de úgy elröppen az a pár perc beszélgetés, hogy mindig úgy érzem, hogy még rengeteg infó bennem maradt. :-) Így van ez, ha jó társaságban beszélget az ember lánya.


Ma az RTL 8.08 Minden reggel című nűsorában a téli esküvőkről is beszélgettünk. Elhangzott, hogy a klasszikus esküvői szezon mellett, ami tavasztól őszig tart, vannak, akik télen kötik össze életüket. Vagy azért, mert imádják ezt az évszakot, vagy összekapcsolják valamilyen ünneppel, esetleg találkozásuk évfordulójával. A tél gyönyörű tud lenni, a hóesés, a zúzmara, a jégvirág fantasztikus jelenségek, kisgyerekként tudunk rájuk csodálkozni minden évben. Hát miért is ne tarthatnánk esküvőnek ilyenkor, és miért is ne köszönhetnének vissza a tél stílusjegyei a ruhánkon, a dekorációban, vagy az ékszereinken.

Építsük egy szín vagy téma köré az egész esküvőt, ilyen lehet például a kék, az eszüst, a hópihe, vagy a kristályok.


A jég, a hó csillogásán túl, gondolhatunk a fenyőre, a fenyőtobozra, és letehetjük voksunkat a rusztikusabb stílus mellet is.Téli esküvőknél gondoljunk meleg aláöltözetre, fehérneműre, harisnyára. Viselhetünk rövidebb szoknyát is, ha nagy hó van, és nem szeretnénk a hóban hosszú uszályt húzni, ilyenkor lehet díszesebb a harisnya, és választhatunk hozzá egy dekoratív, akár színes csizmát is. 

Viselhetünk pihe-puha, meleg, hófehér sapkát, kesztyűt. Egy szimpla kötött sapkát vagy kesztyűt akár mi magunk is esküvői hangulatúvá varázsolhatunk egy kis kézügyességgel. Egy kis szaténszalag egy kis gyöngy, és már kész is!


Télen egy hófehér vagy krémszínű szőrme stóla, vagy kis kabátka elengedhetetlen kiegészítője a menyasszonynak.

 A kreatív fotózáson mindenképp használjuk ki, ha gyönyörű fehér a táj, íme néhány inspiráló ötlet:


A menyasszonyi csokor télisítésére is számtalan kreatív megoldás létezik:

 

Köszönöm a a lehetőségért az RTL-nek, a ruhákat Nagy Ágotának (NAGYAGOTA Collection), kiegészítőket Bíró Katicának (Something Old Bride), a cipőket a Heels-nek, szőrme stólát a Ravia Couture-nek, a hófehér pettiskirt-öt a DOLLY-nak, a sminket Tórizs Hajnalkának, és köszönöm a lányoknak Biankának és Klaudiának!

Nektek pedig köszönöm a figyelmet! :-)

Az adást itt tudjátok megtekinteni.


Körmendy-Szomoru Kata

menyasszony stylist